Γίνεται φόρτωση...

Menu

6972181460

info@dietplus.gr

Αύξηση σωματικού βάρους

dietplus.grΥπηρεσίεςΑύξηση σωματικού βάρους
dietplus.grΥπηρεσίεςΑύξηση σωματικού βάρους
single image

Αύξηση σωματικού βάρους

Μια φράση που έχουμε μάθει να ακούμε κατά κόρον είναι «θέλω να χάσω βάρος...». Παρόλα αύτα όμως, ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων πασχίζει να αυξήσει το βάρος του. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι αθλητές, άτομα που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, ασθενείς που μειώνουν την πρόσληψη τροφής λόγω κάποιας πάθησης ή φαρμακευτικής αγωγής κ.α.

Εξ' ίσου επικίνδυνη με την παχυσαρκία είναι και η έλλειψη βάρους, καθώς αποδυναμώνει πολλά συστήματα του οργανισμού (π.χ. το ανοσοποιητικό σύστημα), επηρεάζει την παραγωγή ορμονών, διαταράσσει τις συνήθειες του ύπνου, οδηγεί σε καρδιακές αρρυθμίες, δημιουργεί ελλείψεις θρεπτικών συστατικών, κ.α.

«Πώς λοιπόν μπορώ να αυξήσω το βάρος μου;» Η εύκολη απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα μπορούσε να είναι: αυξάνοντας καθημερινά την κατανάλωση θερμίδων! Εκτός όμως από την περιεκτικότητα ενός τροφίμου σε ενέργεια, καθοριστικό ρόλο παίζει και η θρεπτική του αξία.

Η αύξηση του σωματικού βάρους λοιπόν αποτελεί μια σύνθετη διαδικασία που απαιτεί τον ανάλογο προγραμματισμό, με βασικό στόχο την αύξηση της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας, προσλαμβάνοντας όμως πάντα όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός.

Συνεδρία στο γραφείο

Κλείσε τώρα ραντεβού για συνεδρία στο γραφείο!

Ραντεβού

Απομακρυσμένη συνεδρία

Κλείσε τώρα ραντεβού για συνεδρία με βιντεοκλήση!

Βιντεοκλήση