Γίνεται φόρτωση...

Menu

6972181460

info@dietplus.gr

3ος ημιμαραθώνιος Κρήτης (Τα Νέα)

dietplus.grΆρθραΝέα3ος ημιμαραθώνιος Κρήτης (Τα Νέα)
dietplus.grΆρθραΝέα3ος ημιμαραθώνιος Κρήτης (Τα Νέα)
3ος ημιμαραθώνιος Κρήτης (Τα Νέα)

3ος ημιμαραθώνιος Κρήτης (Τα Νέα)

Δημοσιοποιημένο σε Νέα

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση από το ένθετο "Photofinish" της εφημερίδος "Τα Νέα" και δημοσιεύτηκε το Σ/Κ 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2017.

«Εκουζουλάθηκες μ’ρε και γλακάς μέσα στην κάψα;»

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης δίνει αύριο ραντεβού στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

του Γιάννη Βασαλάκη.

 

«Μη με θωρείς μικιό μικιό με το κοντό σορτσάκι, εγώ ‘μαι που τον ήφταξα, το διάολο σ’ αγλάκι!».

Τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης τον έχουμε αγαπήσει από την αρχή. Μια τίμια διοργάνωση που με όπλο της το απίστευτο χιούμορ βάλθηκε να μυήσει στο τρέξιμο και τις ομορφιές της Κρήτης ντόπιους και... ξενομπάτηδες και τα καταφέρνει μάλιστα πάρα πολύ καλά: περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας έχουν δώσει ραντεβού αύριο στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου για να τρέξουν και να περπατήσουν, τόσο στον Ημιμαραθώνιο όσο και στους μικρότερους αγώνες των 5.000 μ., των 10.000 μ. και των 1.000 μ., ενώ μεγάλη είναι και η συμμετοχή  των εθελοντών σε όλα τα πόστα.

Η προώθηση του αγώνα με τα επιτυχημένα βίντεο της κρητικιάς μάνας και της γιαγιάς, που όλοι πλέον έχουμε δει στο Ιντερνετ, είναι απλά υποδειγματική  και ενδεικτική για το πώς είναι ωραίο να κάνεις πλάκα με τα στερεότυπα και με αυτό που αγαπάς.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας (ΑΘΛΗΣΥ), ο Δήμος Μινώα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου.

Ο φετινός 3ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Ελένης Αναθρεπτάκη, της ορειβάτισσας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια πεζοπορίας τον περασμένο Μάιο στην περιοχή Ζούρβα Χανίων. Σκοπός όλων των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο  σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση.

Γι’ αυτό και μπορούν σ’ αυτούς να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 ετών και να πάρουν και το μοναδικό κεραμικό μετάλλιο τερματίζοντας.

Οι εγγραφές έχουν κλείσει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δώσετε το «παρών» από τις 8 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου να συμμετέχετε στη γιορτή και να φωνάξετε πειράζοντας τους δρομείς «Οσά ντο χοχλιό πας!»;

 

Δείτε την πρωτότυπη δημοσίευση.

αθλητισμός


25 10, 17