Γίνεται φόρτωση...

Menu

6972181460

info@dietplus.gr

Διατροφικές διαταραχές

dietplus.grΥπηρεσίεςΔιατροφικές διαταραχές
dietplus.grΥπηρεσίεςΔιατροφικές διαταραχές
single image

Διατροφικές διαταραχές

Πάντα θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι οι διατροφικές διαταραχές δεν κάνουν διακρίσεις. Μπορούν να επηρεάσουν εξίσου τους άνδρες, τις γυναίκες, τα αγόρια και τα κορίτσια και φυσικά να «χτυπήσουν τη πόρτα» σε οποιαδήποτε ηλικία. Παρόλα αυτά, οι έφηβοι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, επειδή αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο και μεγάλο μέρος της γνώσης και της ενημέρωσής τους προέρχεται από εκεί.

Η έμφαση που μπορεί να δώσετε στα γεύματα στις διάφορες κοινωνικές σας υποχρεώσεις, μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη κάποιας διατροφικής διαταραχής. Τα μη ρεαλιστικά μηνύματα, καθώς και οι συμβουλές από «λάθος» ανθρώπους και μη αξιόπιστες πηγές, συντελούν στη διαφοροποίηση της συμπεριφοράς και μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον τρόπο που αισθάνεστε για τον εαυτό σας.

Ενώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να γίνει ακριβής πρόβλεψη για το ποιός θα αντιμετωπίσει κάποια διατροφική διαταραχή, για να μην βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, προτιμήστε να μιλήσετε με κάποιον ειδικό για να ενημερωθείτε για θέματα που σας απασχολούν, όπως για παράδειγμα για τις τροφές, για τα συμπληρώματα, για τις διάσημες δίαιτες, για τα superfood κ.α.

Συνεδρία στο γραφείο

Κλείσε τώρα ραντεβού για συνεδρία στο γραφείο!

Ραντεβού

Απομακρυσμένη συνεδρία

Κλείσε τώρα ραντεβού για συνεδρία με βιντεοκλήση!

Βιντεοκλήση